15 jaar ervaring met het invoeren van auto's

Een auto uit het buitenland importeren biedt veel meer mogelijkheden.

Waarom zou u deze stap zetten? En niet minder belangrijk is de vraag, “hoe realiseer ik de aanschaf van een importauto?” Tanghe Automotive heeft al meer dan 15 jaar ervaring op dit gebied.

Een aantrekkelijk argument om een occasion uit het buitenland te importeren is het financiële voordeel. Een ander argument kan het grotere aanbod zijn en die ene fraaie auto met die aparte optie die opeens wel binnen handbereik ligt.

Bij het kopen van een auto in het buitenland en het invoeren daarvan, is veel werk gemoeid wat we graag voor u uit handen nemen.

Denk hierbij aan de juiste auto vinden in het buitenland, onderhandelen met de verkopende partij, Transport naar Nederland, RDW keuring, BPM berekening, de juiste documenten bemachtigen, zorgen dat het buitenlandse kenteken compleet is, enz..

Geef de import van uw auto uit handen

Wij willen als Tanghe Automotive en tegelijk als autoliefhebber graag een transparante werkwijze hanteren voor het importeren van uw auto. Alle kosten zijn dan ook inzichtelijk en vooraf bekend.

Wij verzekeren u ervan dat uw droomauto zo snel mogelijk en op de juiste manier wordt geïmporteerd. Zo kunt u zonder zorgen van uw nieuwe bolide gaan genieten!

Importeren, nog even kort de voordelen op een rij:

  1. Lagere aanschafprijs t.o.v. Nederland;
  2. Groter aanbod en uw droomauto WEL binnen handbereik;
  3. Fabrieksgarantie blijft bij import gewoon van kracht, Europees geldig.

Importeren via Tanghe Automotive, nog even kort de voordelen op een rij:

  1. Door onze expertise het laagste BPM bedrag;
  2. Transparante werkwijze. Alle prijzen, tarieven en kosten zijn van tevoren bekend en inzichtelijk.
  3. Persoonlijk contact met Rik of Pieter van a tot z !
  4. U bepaalt zelf de mate van betrokkenheid. (Gaat u bijvoorbeeld mee naar Duitsland of blijft u lekker thuis tot de auto kant en klaar op de stoep staat?)