Vestiging

Rik Tanghe / Ijsselmuiden

“Een passie voor auto’s… Een mensenmens… En dan tegelijkertijd de ambitie om deze samen te koppelen en uw verwachtingen te overtreffen!”

Vanaf het moment dat ik de studiebanken achter mij liet gonsde het al in mijn achterhoofd.. “ooit wil ik voor mezelf beginnen en daarmee mensen blij maken!”

In 1999 ben ik begonnen als verkoper bij Opeldealer Rijkmans, 2 jaar later de Opel showroom verwisseld voor een VW en Audi showroom. Een heerlijke 4.5 jaar heb ik deze mooie merken mogen vertegenwoordigen bij VW/Audi dealer Pouw.

In 2005 heb ik het gonsen in mijn achterhoofd werkelijkheid laten worden door de stap te zetten om voor mezelf te beginnen! Zodat ik eindelijk de ECHTE juiste auto bij de opdrachtgever kon gaan zoeken en vinden! “Vestiging” IJsselmuiden was een feit! Feit nummer 1 !

In 2010 is Pieter mijn jongere broer ook mee gaan delen in deze passie! Vanaf dat moment is “vestiging” Scherpenzeel feit nummer 2!

In 2021 starte de bouw van ons nieuwe pand welke wij in q3 van 2022 in gebruik hebben genomen, locatie Kampen.

Mijn werkwijze zou ik willen omschrijven als informeel, No nonsense, het type “snelle verkoper” is misschien wel de beste omschrijving voor wat ik NIET ben!

Ontzorgen en daarbij transparant zijn is mijn visie!

Hoe ben ik samen te pakken in een paar woorden: Familieman, vader van 3 dochters en man van Inge, motorrijder, heerlijk om met een goede vriend ergens serieus over na te denken en door te bomen, eerlijk, kopje koffie (lekkere Lungo van Nespresso) en sportief.

Zin gekregen om samen uw droomauto te gaan verwezenlijken? Neem gerust contact met mij op!

Rik Tanghe

Vestiging

Pieter Tanghe / Scherpenzeel

Op het moment van schrijven ben ik 34 jaar oud, wat betekent dat ik eveneens reeds bijna 34 jaar een fanatiek autoliefhebber ben. Het kan dan ook niet anders dat ik na mijn studie Bedrijfskunde in 2010 de vestiging Scherpenzeel (oorsprong in Ede) ben gestart.

Na dit enkele jaren gecombineerd te hebben met mijn rol als MKB-adviseur en Financieringsspecialist Corporate Finance was het moment daar om mij volledig op mijn passie te storten: auto’s….Tanghe Automotive.

In december 2020 zijn we in Scherpenzeel onze nieuwe en huidige locatie betrokken.

Mijn doel is niet om de grootste te worden. Ik haal namelijk energie uit intensief persoonlijk klantcontact en het liefst op een prettig informeel niveau. Maatwerk is dan ook datgene wat mij typeert. Voeg daarbij de nodige grappen en grollen en dat lijkt me een fraaie samenvatting van mijn werkwijze….

Er is natuurlijk ook een leven naast mijn bedrijf. Zo ben ik getrouwd met Hilde en vader van 2 stoere jongens, die laatste natuurlijk beiden voorzien van een stoere Porsche trapauto en BMW-skelter. Mijn vrije tijd vul ik daarnaast graag in met varen met het gezin en veel sporten.

Zin gekregen om samen uw droomauto te gaan verwezenlijken? Neem gerust contact met mij op!

Pieter Tanghe